Not known Factual Statements About مزاج

زنجبیل در فرایند اصلاح مزاج به عنوان یکی از مصلحات غلبه ی بلغم مصرف می شود

علاوه بر این، در اکثر اصلاحات غذایی که توسط درمانگران طب سنتی ارائه شده است، به هم صحبتی با افراد مثبت اندیش و انجام فعالیت روزانه ی ورزش توصیه می شود. 

  غلبه ی سودا در بدن موجب بروز افسردگی، خشکی مخاط بینی، وسواس فکری، اشتهای کاذب، کم پشتی مو و لکه های تیره رنگ بر روی پوست می گردد. 

شاید متوجه شده باشید که بین «شخصیت» و «مزاج» کمی شباهت وجود دارد. مزاج ویژگی هایی را توصیف می کند که نحوه برخورد انسان با دنیا را شکل می دهد. شخصیت در درون فرد بوجود می آید و جدا از مزاج است.

همان‌طور که در شکل سمت چپ ملاحظه می‌کنید، چهار خلط صفرا، دم، بلغم و سودا نیز در لوله‌آزمایش به شکلی قرار می‌گیرند که قابل تطبیق بر عناصر چهارگانه هستند.

در داخل خون، مزاج وجود دارد که دارای مواد یا خلط گرمی، خشکی، تری و سردی می باشد. 

تفاوت قائل شدن بین مزاج‌های ذاتی ، اکتسابی و بیماری، در نظر گرفتن همه عوامل در تشخیص صحیح مزاج فرد مانند مزاج فصل، مزاج سن، مزاج اندام‌های مختلف بدن و … ازجمله مواردی است که از اهمیت به سزایی در مقوله مزاج شناسی برخوردارند.

امیرعبداللهیان: در مذاکرات احیای برجام، در سه موضوع همچنان با آمریکا اختلاف نظر داریم

عکس

(خشک) دست‌ها کوچک، انگشتان لاغر، ساختار استخوانی باریک و خشک

همچنین مواردی وجود دارد که در آنها افراد می توانند به بیماری روانی مبتلا شوند که مزاج آنها را درگیر می کند. یا اگر کسی که می شناسید به یک بیماری روانی مبتلا شود، ممکن است متوجه تغییر حالت مزاج وی شوید. این موارد در معنای مزاج در روانشناسی اثر دارند. اگر مسائل مربوط به مزاج – چه خود شما و چه دیگران – رخ دهد، ممکن است بخواهید مشاوره تلفنی داشته باشید.

-در افرادی که پوست بدن آنها تیره و کدر است و به اصطلاح رنگ لب آنها بادمجانی رنگ است نشانه های مزاج سرد و خشک وجود دارد. این افراد با غلبه سودا نیز در بدن روبه رو هستند.

مزاج سوداویی، نوعی مزاج سرد و خشک است. بدین مزاج جهت در طول درمان، موادی نظیر خشکبار، بادمجان، قهوه، فست فود، شکلات، نوشابه های گاز دار، پنیر، ترشیجات، دخانیات، مشروبات الکلی و آب سرد منع مصرف دارد. 

در اواخر قرن نوزدهم میلادی دسامبر[پانویس ۱] (دانشمند و محقق فرانسوی)، در دائرةالمعارف صد جلدی پزشکی مقالهٔ مفصلی تحت عنوان «مزاج»[پانویس ۲] نوشت. در این مقاله دسامبر فقط مزاج‌های دموی، بلغمی، صفراوی و سوداوی را که فهم آن آسان بوده مورد بحث قرار داده و در خصوص مزاج‌های گرم و سرد و تر و خشک که فهم و تفسیر آن‌ها مشکل بوده، چیزی ننوشته‌است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *